Copyright © D. Doom

Geen hart zonder muziek, Geen muziek zonder Hart…

Gezegend met een gelukkige jeugd, geboren bij een van de prachtigste mensen die ik ooit heb mogen kennen, en in het gezelschap van een zus die al gauw niet alleen ‘mijn grote zus’ maar ook mijn beste maatje werd, heb ik het genoegen mogen ervaren om al op jonge leeftijd stil te staan bij de diepere waarden van het leven. Hand in hand met een aangeboren doorzettingsvermogen en streven naar positiviteit, heeft dat me tot nu toe al op een boeiende tocht doorheen dit leven gebracht.


“Tegenslagen” wil ik liever “signalen” noemen, obstakels die je, na het overwinnen ervan, alleen maar sterker en dankbaarder maken. Dank-baarheid om alles wat is, wie je bent, gelovend in die oerdiepe kracht in ieder van ons… Het zijn enkele van de waarden die ik van mijn moeder, mijn zielsvriendin Christiane Beerlandt meegekregen heb, en nog steeds ontzettend hoog in het vaandel draag.

Voor meer info en het meest actuele programma, neem een kijkje in de agenda. Zelf een workshop organiseren? Neem gerust contact op!

Klik hier voor meer info. Neem gerust contact op voor meer info of een persoonlijke afspraak.

Op een speelse manier kennis maken met muziek of een individueel traject op maat. Voor meer informatie, neem gerust contact op!

Ons aanbod “Omdat gelukkig zijn een talent is... dat we kunnen ontplooien en ontwikkelen op weg naar een leven vol rijkdom!” Workshops rond het werk van Christiane beerlandt Muziektherapie Muzieklessen

 Het leven heeft zoveel te bieden, het is aan ons om te luisteren naar de muziek van het leven, ons open te stellen en te ontvangen! Met onderstaande activiteiten wil ik mijn steentje bijdragen aan het delen van die ervaringen, plateaus bieden voor gelijkgestemden.

                                                                                                                                                                                                                   Davina