Copyright © D. Doom

Geen hart zonder muziek, Geen muziek zonder Hart…

‘Verdiepingsnamiddag met inspirerende klankvertellingDavina Doom, Petra Doom en Marloes Rikken bundelen in deze unieke workshop hun krachten om je via muziek, woord en uitwisseling in contact te brengen met je innerlijke scheppingskracht.


Inleven, uitwisselen & expressie

Na een korte aardings-oefening brengen Petra (woord), Marloes (zang) en Davina (piano) een muzikaal omkaderd inlevingsverhaal, speciaal voor deze gelegenheid gecreëerd. Dit verhaal trekt je in jezelf en stuurt je daar op verkenning: wat belemmert je? Wat wacht op aandacht?

Na afloop gaan we aan de slag met een aantal verdiepingsvragen rond het thema: ‘Hoe stuur ik bewust mijn leven naar meer geluk?’ De middag wordt afgesloten met een muzikaal ondersteunde expressie-oefening.


Geïnspireerd door...

De Belgische schrijfster Christiane Beerlandt vertrekt in haar boek De Sleutel tot Zelf-Bevrijding van twee mooie basisprincipes : je hebt je leven zélf in handen - en niets is toeval!

Als dochters van Christiane zijn Petra en Davina opgegroeid in deze filosofie. Ze verzorgen activiteiten die mensen helpen op hun weg naar zelf-bevrijding en zelf-verwezenlijking. Marloes gebruikt al jaren haar stem en muziek om heling en bewustwording te brengen. De drie werken nu voor het eerst samen. In deze workshop reiken ze concrete handvaten aan om de vreugdevolle filosofie van Christiane Beerlandt toe te passen in het dagdagelijkse leven. Een middag vol zelf-ontdekking en ontspanning, in warm contact met gelijkgestemden. Van harte welkom!


Praktisch


Bijdrage: € 25 (inclusief cursusmateriaal, koffiepauze met versnaperingen)


Waar en wanneer:

zaterdag 11 juni 2016 van 13.30 tot 17.00u

't Rietveld - Herlegemstraat 3 - 9040 Destelbergen


zondag 19 juni 2016 van 13.30 tot 17.00u

Nijmegen - Nederland


Inschrijven noodzakelijk gezien het beperkt aantal plaatsen. Om in te schrijven: klik hierWorkshop / klankvertelling “Je leven bewust creëren”